Cukrář.cz

Reklama



Výrobníky ledové tříště - CESK a.s. Brno

02.05.2012 | Autor: Jiří Řezáč z Větrníku | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

Co dělat, když si jaro poplete společenská pravidla ročních období a dá přednost působnosti horkému létu, v němž padají letité rekordy, jak nám předvádí počasí v těchto dnech, a máme restauraci, cukrárnu či kavárnu?
Není lehčího řešení, než se tomuto popletení smyslů roční ustálené periodiky přizpůsobit.
Společnost CESK a.s., s kterou máme již dávno podvědomou spojitost díky italským zmrzlinovým strojům Frigomat, má pro takovýto případ  variantu kvalitní a účelové nabídky spočívající v rozvětvené škále výrobníků ledové tříště, které jsou tou nejlepší odpovědí na emotivní a chuťové tužby vyprahlých zákazníků.
Rovné noneto možností v provedení designu, objemové kapacity i cen nabízí Cesk a.s. Brno. Na tuto nabídku se váží i různá příslušenství a suroviny, přes jejichž četnost si z velké řady zájemců různých chutí určitě najde každý svou oblíbenou ledovou pochoutku.

Výrobníky ledové tříště
Výrobníky ledové tříště kromě předmětu svého určení, dokáží zvládat i řadu jiných gastronomických programů, kterými jsou výroba ledové kávy, sorbetta, točeného jogurtu a řada dalších produktů. Jistě. Ale na mysl se vnucuje i otázka, ale co dál? Myšleno, co s přístrojem v době, kdy sálavý žár slunce zamění kupříkladu vločky sněhu?
Odpověď nalezneme v dalších řádcích objasňující vysvětlení o schopnosti výrobníků, které jsou de facto univerzály, kdy výrobní společnost pamatovala i na tuto variantu.

Jaký je princip činnosti výrobníků ?
Podstata výroby spočívá ve svislém způsobu promíchávání směsi. Tento směrový pohyb vytváří působení jehož vlivem dochází ke stejnoměrné krystalizaci struktury výrobku, kdy při podávání výrobku není omezováno jeho napěněním.
V dnešní době nárůstu cen energií, ocení zákazník nízkou energetickou náročnost tohoto přístroje, která tak zvyšuje výsledkový cenový efekt výroby a tím i prodeje.
Každý zájemce o přístroje společnosti CESK a.s. si může vybrat z několika skupin nabídky podle své zákaznické kapacity. Může se jednat pouze o jeden výrobník s jedním zásobníkem s variabilitou výroby, a to jak tříště tak i točeného jogurtu.
Nebo si lze  vybrat z víceskupinového výběru, který nabízí možnost kombinace výroby nebo jen produkci z jednoho válce. Ve výsledku to znamená, že lze vyrobit až tři různé nápoje s odlišnou konzistencí. Rovněž tak jsou tyto výrobníky určeny jako vířiče nápojů a džusů se dvěma nebo třemi válci či jako kompaktní a jednoduché výrobníky horké čokolády.
Důvtip této možnosti spočívá v v elektronické působnosti řízení samostatných jednotek, které dokáží pracovat nezávisle na sobě.
Další předností těchto výrobníků je proslulý italský design, který vkusným způsob dokáže dotvořit estetické doladění prostorů restaurací, cukráren či kaváren.

Tedy odpověď na v úvodu danou otázku, naleznete na www.cesk.cz , kde se dozvíte bližší podrobnosti ze širokého repertoáru nabídky této společnosti.

 


Dnes je čtvrtek čtvrtek 28. března 2024
svátek slaví Soňa, zítra Taťána

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.