Cukrář.cz

Reklama



Okteto cukrářských variant Pavlíny Berzsiové / - 5.

8.10.2010 | Autor: Pavlína Berzsiová | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených

Tunel



 
Další z rychle zhotovitelných moučníků. Tento druh se připravuje z alasky, korpusu, na povrchu je červený melírující ovogel, přibarvený trochu do červena, aby působil vyzývavě pro zrak zákazníka. Roli dekorace se s úspěchem zhostí křupinka z těsta, talíř se dozdobí  karamelovou omáčkou a jako doplněk použijeme čerstvé ovoce.
Jedná se o jednodušší moučník, podávaný na talířku, kdy dle vlastní fantazie zhotovené doplňky dodávají dezertu atraktivitu.


Dnes je sobota 30. května 2020
svátek slaví Ferdinand, zítra Kamila

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.