Cukrář.cz

Reklama



Okteto cukrářských variant Pavlíny Berzsiové / -3.

6.10.2010 | Autor: Pavlína Berziová | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených


 
Čokoládové bonbony se svou svébytností ústící v oblibou začínají drát na talíře cukrárenských a  kavárenských stolků. Dodejme, že nejenom tam. Dobrý zvyk nové doby přidávat ke kávě sušenkový doplněk, nebo malou balenou čokoládku, dostává výraznou konkurenci v podobě čokoládových bonbonů. Zatím se tento trend výrazně začíná prosazovat buďto v lepších kavárnách nebo hotelových zařízeních. Je odzkoušeno, že takovýto půvabný čokoládový bonbónek dokáže zpříjemnit chvíle posezení a vjem z požitku přivádí hosta zpět, kdy se mu takovéto laskominy dostalo.
Skořápka je dodávána v hotovém tvaru, kdy je balena v polystyrénových krabicích, čímž se eliminuje riziko poškození. Vlastní příprava je jednoduchým úkonem spočívající v náplni máslového charakteru, či v tomto případě od firmy FIALA nugátová náplň NUGOTY, která se vyšlehá a naplní do zakoupených čokoládových skořápek. Ke zvýšení půvabu pochutiny se přidá ozdoba dle vlastní fantazie.

  


Dnes je neděle 15. prosince 2019
svátek slaví Radana a Radan, zítra Albína

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.