Cukrář.cz

Reklama



Téma "Promoční dort"


Promoční dort
Od: Veru

29.03.2007 15:03:40.
id: 1846.


prosíím vas poraďte mi..k závěrečným zkouskam jsem si vytahla tema"promoční dort"a nevim jak na to...mam nejakou predstavu ale chtela bych znat i jine napady,protoze na promoce se neda nejak toho tolik vymyslet....predem dekuji za odpoved,ale je to nutne....

odpovědět

Nadpis: Re: Promoční dort
Od: lucka

Vloženo: 29.03.2007 18:57:38.
ID: 1848.


dobrý den,
co takhle zkusit vytvořit promoční čepici nebo promoční listinu / to jsou dost oblíbené dorty k promoci, které si zákazníci objednávají./

odpovědět

Nadpis: Re: Promoční dort
Od: Veru

Vloženo: 29.03.2007 23:10:07.
ID: 1849.


jo to me take napadlo....jo tu cepici jsem hned chtela...a listinu???to uz ma jedna ve triiide....tak nechci mit stejne a chci mit originalni....a nemohla by jste mi prosim porad jak by jste to asi udelala???dekujiii

odpovědět

Nadpis: Re: Promoční dort
Od: Lami.czka

Vloženo: 17.04.2007 18:11:41.
ID: 1947.


ja jsem si vybrala tu listinu jenze bouzel nevim co bych na ni napsala nebot nemam vubec predstavu co se tam pise,a na netu zadne vysokoskolske diplomy nejsou...nevite nekdo o necem prosiiiim

odpovědět

Nadpis: Re: Promoční dort
Od: katka

Vloženo: 26.04.2007 19:52:48.
ID: 1997.


dobry den
k zaverecneým zkouskam sem dostala promocni dort,a vubec nemam predstavu jak na to.byl by nekdo tak hodny a poradil mi.

odpovědět

Nadpis: Re: Promoční dort
Od: fachmanová

Vloženo: 08.06.2007 20:20:27.
ID: 2182.


Dobrý den,
chtěla jsem Vás požádat o radu. Chci dát příteli k promoci promoční dort-jak už jste zmiňovali-čepici či promoční listinu(krom odkazu na cukraren ludvik).Nemáte někdo k dispozici nějaké fotky, jak by takový dort mohl vypadat?Byla bych Vám moc vděčná.Pěkný den.

odpovědět

Nadpis: Re: Promoční dort
Od: Anysek

Vloženo: 06.05.2008 17:49:32.
ID: 4654.


Dobry den,
vytahla jsem si k zaverecnym zkouskam poromocni dort,nemam vubec predstavu jak by mel vypadat.Prosim o radu a hlavne jestli by nebyly nejake fotky, dekuji.

odpovědět

Nadpis: Re: Promoční dort
Od: Helena

Vloženo: 07.05.2008 8:35:07.
ID: 4659.


Jelikož se zde nemůžou dávat odkazy na fotky, (mám je na internetu), takže dort promoční čepici popíšu, je to docela lehké.
Upečte kulatý dort, dejte náplň dle vlastní chuti,
pak vemte 2 obdélníkové dortové oplatky, které naplňte směsi třeba na kuličky, prostě aby to bylo tužší,(já dávala piškot. drobečky, rozinky, hodně ořechů, kand. ovoce, kakao, bílek, rum....). naplnit oplatky a na noc je pořádně zatížit, hlavně na okrajích, aby se nezvedaly.
Pak na kulatý dort po obvodu dejte pásek (přes celou výšku dortu) marcipánky obarvenou do tmava kakem. Z naplněných dort. oplatků ukrojte čtverec, aby rohy přesahovaly přes kulatý dort, a tyto oplatky taktéž potáhněte kakaovou marcipánkou. Položte na kulatý dort.
Z kakaové marcipánky si nadělejte tenké dlouhé pásky, proválejte do kulata a smotejte - 4-5 pásků - jeden konec točte na jednu stranu, druhý konec na druhou a to se smotá,na jednom konci nechte pár volných "střapců".
Smotaný vrch "šňůrky" přilepte doprostřed oplatku a zbytek šňůrky veďte přes oplatek volně dolů.
Nevím jak velký dort chcete, ale já jsem ho pokoládala na obdélníkový základ, který byl světlý a konec té šňůrky z čepice byl položen na tom základu, lépe to vše drží.
A ještě jeden zlepšovák - když jsem obarvila marcipánku, tak jsem jí opatrně vyválela v tmavém cukrářském kakau, pak přebytečné kakao sfoukla, a měla jsem čepici jako by byla sametová, vypadalo to efektně. Ale pozor pak již vůbec na to nesahat, protože to zanechá jakékoliv stopy!
Nevím jestli tomu porozumíte, ale jinak se ptejte.
Ať se daří!

odpovědět

Nadpis: Re: Promoční dort
Od: Jiří řezáč z V.

Vloženo: 08.05.2008 9:32:20.
ID: 4663.


Vzkaz pro Helenu. Máte-li opravdu Vámi uváděné foto a v dobré kvalitě, zašlete nám je a rádi je na cukrar.cz zveřejníme.
j.rezac@vetrnik.cz


odpovědět

Reklama
Doporučujeme: Jedinečná cukrárna Větrník v Brně

Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota sobota 20. dubna 2024
svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.