Reklama |
Zabránění padání marcipánového ovoce se špejle při máčení čokoládou
Při potahování marcipánových vajíček, švestek a třešní, spadávají tyto, když je vytahujeme z máčené hmoty, velice snadno se špejlí, což obyčejně znamená ztrátu času. Tomu odpadávání lze zamezit, ponoříme-li špejli před zapíchnutím do předmětu do tekutého kakaového másla nebo čokolády.
Příbuzné články...
21.08.2020 Větrník je nutné odvětrat17.09.2018 Carpigiani Freeze & Go 23.08.2018 Větrník s labutím půvabem 20.09.2017 Ovoce v cukrařině ve službách zdraví člověka 01.05.2014 Moudré rady - chyby při tvorbě perníku / – 2. [další příbuzné články] |
Dnes je neděle neděle 7. prosince 2025
svátek slaví Ambrož a Benjamín, zítra Květoslava Top 5 měsíceReklama
ReklamaReklama |

