�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
|
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Zabránìní padání marcipánového ovoce se špejle pøi máèení èokoládou |
| Autor: Radim Øezáè Datum vyd�n�: 30.12.2001 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=41 |
| Pøi potahování marcipánových vajíèek, švestek a tøešní, spadávají tyto, když je vytahujeme z máèené hmoty, |
| Pøi potahování marcipánových vajíèek, švestek a tøešní, spadávají tyto, když je vytahujeme z máèené hmoty, velice snadno se špejlí, což obyèejnì znamená ztrátu èasu. Tomu odpadávání lze zamezit, ponoøíme-li špejli pøed zapíchnutím do pøedmìtu do tekutého kakaového másla nebo èokolády. |
Vytisknuto dne 07.12.2025 ze serveru |