| Reklama | Dezert pohádkaRecepty při příležitosti stého výročí založení školy věnovala ISŠ Frenštát p. Radhoštěm 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Sachrova hmota - korpus                Surovina na krém: 
 
 
 
 
 
 
 
 Technologický postup: Sachrova hmota (plát) - Žloutky šleháme za postupného přidávání oleje. Bílky s cukrem vyšleháme v pevný sníh. Obě hmoty spojíme a zamícháme mouku s kakaem. Hmotu roztíráme na papír 30x20 cm. Plát pečeme při teplotě 220 °C. Na upečený plát naneseme vyšlehaný krém. Na krém naneseme náplň, kterou si připravíme vyšleháním másla s moučným cukrem, přidáním mletých ořechů a rumu. Po ztuhnutí vypichujeme kolečka a potahujeme v čokoládové polevě. 
          Příbuzné články...
          31.07.2020 Odpalované těsto 27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] | 
          Dnes je pátek pátek 31. října 2025 svátek slaví Štěpánka, zítra Felix Top 5 měsíceReklama  ReklamaReklama | 
