| �l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) | 
| 
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. | 
| Dezert pohádka | 
| Autor: ISŠ Frenštát p. Radhoštìm Datum vyd�n�: 08.02.2003 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=376 | 
| Recepty pøi pøíležitosti stého výroèí založení školy vìnovala ISŠ Frenštát p. Radhoštìm | 
| Recepty pøi pøíležitosti stého výroèí založení školy vìnovala ISŠ Frenštát p. Radhoštìm 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Sachrova hmota - korpus                Surovina na krém: 
 
 
 
 
 
 
 
 Technologický postup: Sachrova hmota (plát) - Žloutky šleháme za postupného pøidávání oleje. Bílky s cukrem vyšleháme v pevný sníh. Obì hmoty spojíme a zamícháme mouku s kakaem. Hmotu roztíráme na papír 30x20 cm. Plát peèeme pøi teplotì 220 °C. Na upeèený plát naneseme vyšlehaný krém. Na krém naneseme náplò, kterou si pøipravíme vyšleháním másla s mouèným cukrem, pøidáním mletých oøechù a rumu. Po ztuhnutí vypichujeme koleèka a potahujeme v èokoládové polevì. | 
| Vytisknuto dne 31.10.2025 ze serveru |