Reklama |
Jak zamezit tvoření chuchvalců při výrobě kuléru?
Při zhotovování cukrového kuléru se často stává, že cukr při přelévání vody zchuchvalcovatí. Musí se pak vynaložit mnoho času nato, aby se kousky opět rozvařily a aby se kulér stal hladký. Tomu zamezíme, přidáme-li do páleného cukru před přilitím vody trochu amonia.
Příbuzné články...
21.08.2020 Větrník je nutné odvětrat17.09.2018 Carpigiani Freeze & Go 23.08.2018 Větrník s labutím půvabem 20.09.2017 Ovoce v cukrařině ve službách zdraví člověka 01.05.2014 Moudré rady - chyby při tvorbě perníku / – 2. [další příbuzné články] |
Dnes je neděle neděle 7. prosince 2025
svátek slaví Ambrož a Benjamín, zítra Květoslava Top 5 měsíceReklama
ReklamaReklama |

