�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz) |
|
V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o. |
Jak zamezit tvoøení chuchvalcù pøi výrobì kuléru? |
| Autor: Radim Øezáè Datum vyd�n�: 27.06.2002 URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=31 |
| Pøi zhotovování cukrového kuléru se èasto stává, že cukr pøi pøelévání vody zchuchvalcovatí. |
| Pøi zhotovování cukrového kuléru se èasto stává, že cukr pøi pøelévání vody zchuchvalcovatí. Musí se pak vynaložit mnoho èasu nato, aby se kousky opìt rozvaøily a aby se kulér stal hladký. Tomu zamezíme, pøidáme-li do páleného cukru pøed pøilitím vody trochu amonia. |
Vytisknuto dne 08.12.2025 ze serveru |