Cukrář.cz

Reklama



Proti vysýchání čajového pečiva

31.12.2001 | Autor: Radim Řezáč | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d
Aby čajové pečivo příliš brzy nevysýchalo, je dobře přidat do hmoty trochu světlého, gdoulovaného sýru nebo světlého zavařeného melounu, hrušek apod. v poměru asi 20 dkg na 1 kg mandlí. Neuškodí, přidá-li se do hmoty trochu invertního cukru, ne však mnoho, poněvadž při pečení chytá pečivo barvu.

Dnes je sobota sobota 15. června 2024
svátek slaví Vít, zítra Zbyněk

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.