Reklama |
KokoskyINGREDIENCE 280 g jemného krystalového cukru 4 bílky 120 g strouhaného kokosu 2 rovné lžíce strouhanky POSTUP PŘÍPRAVY Bílky a cukr dáme do hrnku, který postavíme do větší nádoby s teplou vodou a šleháme až bílky ztuhnou. Potom přidáme kokos, strouhanku a dobře promícháme. Stříkačkou nebo pytlíkem tvarujeme na plechu kokosky, které v teplé troubě pomalu sušíme. Hotové kokosky (dobře vychladlé) plníme marmeládou a lepíme čokoládovým krémem na sušenky nebo piškoty. Namáčíme v čokoládě.
Příbuzné články...
31.07.2020 Odpalované těsto27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] |
Dnes je pátek pátek 6. prosince 2024
svátek slaví Mikuláš, zítra Ambrož a Benjamín Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |