Cukrář.cz

Reklama



Kokosky

15.01.2002 | Autor: Libuše Bažantová | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

INGREDIENCE
280 g jemného krystalového cukru
4 bílky
120 g strouhaného kokosu
2 rovné lžíce strouhanky

POSTUP PŘÍPRAVY
Bílky a cukr dáme do hrnku, který postavíme do větší nádoby s teplou vodou a šleháme až bílky ztuhnou. Potom přidáme kokos, strouhanku a dobře promícháme. Stříkačkou nebo pytlíkem tvarujeme na plechu kokosky, které v teplé troubě pomalu sušíme. Hotové kokosky (dobře vychladlé) plníme marmeládou a lepíme čokoládovým krémem na sušenky nebo piškoty. Namáčíme v čokoládě.

Dnes je sobota sobota 24. února 2024
svátek slaví Matěj, zítra Liliana

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.