fiogf49gjkf0d
Doporučená receptura:
Tmavá hmota: Sandra BRILANT - 540,0
Voda pitná - 360,0
Olej jedlý - 100,0
Kávový krém: KARINA Moccacino - 70,0
Cukr krupice - 20,0
Voda pitná - 30,0
Máslo mlékárenské - 210,0
Modelovací hmota: - Montana - 380,0
Voda pitná - 60,0
100% rostlinný tuk - 20,0
Doporučený technologický postup:
Tmavá hmota: suroviny spojíme a necháme cca 5 minut bobtnat. Poté krátce mícháme při pomalé rychlosti do hladké a homogenní konzistence. Dávkujeme na plech s okra-jem a pečícím papírem 60 x 20 cm a uhladíme.
Pečení: při teplotě cca 180 °C cca 25 minut.
Kávový krém: KARINU Moccacino spojíme s vodou a necháme cca 15 minut bobtnat. Poté hmotu ještě jednou přemícháme a vyšleháme s máslem do hladkého krému.
Modelovací hmota: suroviny spojíme do homogenní polotuhé konzistence a necháme odležet do druhého dne. Poté modelovací hmotu rozpracujeme do hladka, vyválíme plát o rozměrech minimálně 50 x 26 cm a rozkrájíme na čtyři pásy (12,5 x 26 cm) - před roz-krájením můžeme plát ozdobit rýhováním přes šablonu.
Dohotovení: na tmavý plát 30 x 20 cm rozetřeme kávový krém (250 g), přiložíme dru-hý plát a zarovnáme zbylým krémem. Necháme zatuhnout v chladu. Poté krájíme na čtyři pásy široké 4 x 26 cm a každý zvlášť obalíme ozdobeným pásem z modelovací hmoty. Pro lepší přilnavost můžeme stranu, kterou budeme přikládat na korpus, potřít vodou. Poté každý pás krájíme na tři kusy, které můžeme na obou koncích potáhnout
v tmavé polevě (Tuková poleva Spezial Dunkel).