�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Kvov dezert - KARINA Moccacino

Autor: IREKS ENZYMA, s.r.o.
Datum vyd�n�: 24.08.2012
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1731

suroviny spojme a nechme cca 5 minut bobtnat. Pot krtce mchme pi pomal rychlosti do hladk a homogenn konzistence. Dvkujeme na plech s okra-jem a pecm paprem 60 x 20 cm a uhladme.

fiogf49gjkf0d

Doporuen receptura:

Tmav hmota: Sandra BRILANT - 540,0
Voda pitn - 360,0
Olej jedl - 100,0
Kvov krm: KARINA Moccacino - 70,0
Cukr krupice - 20,0
Voda pitn - 30,0
Mslo mlkrensk - 210,0
Modelovac hmota: - Montana - 380,0
Voda pitn - 60,0
100% rostlinn tuk - 20,0

Doporuen technologick postup:

Tmav hmota:
suroviny spojme a nechme cca 5 minut bobtnat. Pot krtce mchme pi pomal rychlosti do hladk a homogenn konzistence. Dvkujeme na plech s okra-jem a pecm paprem 60 x 20 cm a uhladme.
Peen: pi teplot cca 180 C cca 25 minut.
Kvov krm: KARINU Moccacino spojme s vodou a nechme cca 15 minut bobtnat. Pot hmotu jet jednou pemchme a vylehme s mslem do hladkho krmu.
Modelovac hmota: suroviny spojme do homogenn polotuh konzistence a nechme odleet do druhho dne. Pot modelovac hmotu rozpracujeme do hladka, vyvlme plt o rozmrech minimln 50 x 26 cm a rozkrjme na tyi psy (12,5 x 26 cm) - ped roz-krjenm meme plt ozdobit rhovnm pes ablonu.
Dohotoven: na tmav plt 30 x 20 cm rozeteme kvov krm (250 g), pilome dru-h plt a zarovnme zbylm krmem. Nechme zatuhnout v chladu. Pot krjme na tyi psy irok 4 x 26 cm a kad zvl᚝ obalme ozdobenm psem z modelovac hmoty. Pro lep pilnavost meme stranu, kterou budeme pikldat na korpus, pott vodou. Pot kad ps krjme na ti kusy, kter meme na obou koncch pothnout
v tmav polev (Tukov poleva Spezial Dunkel).


Vytisknuto dne 24.04.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku