Cukrář.cz

Reklama



Kokosová roláda

12.1.2002 | Autor: Libuše Bažantová | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d

INGREDIENCE
100 g strouhaného kokosu
100 g cukru
100 g másla
2 lžíce kandovaného ovoce
citrónová šťáva
mléčná čokoládová poleva

POSTUP PŘÍPRAVY
Kokos spojíme s máslem, cukr s citrónovou šťávou. Na alobal rozválíme obdélník cca 7x25 cm, doprostřed nasypeme kandované ovoce, stočíme a upevníme. Necháme v chladničce ztuhnout. Nakonec polijeme teplou čokoládovou polevou a opět necháme ztuhnout.


Dnes je sobota 8. května 2021
svátek slaví stát, zítra Ctibor

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2021 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.