�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


Kokosov rolda

Autor: Libue Baantov
Datum vyd�n�: 12.01.2002
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=160

Kokos spojme s mslem, cukr s citrnovou vou. Na alobal rozvlme obdlnk cca 7x25 cm, doprosted nasypeme kandovan ovoce

fiogf49gjkf0d

INGREDIENCE
100 g strouhanho kokosu
100 g cukru
100 g msla
2 lce kandovanho ovoce
citrnov va
mln okoldov poleva

POSTUP PPRAVY
Kokos spojme s mslem, cukr s citrnovou vou. Na alobal rozvlme obdlnk cca 7x25 cm, doprosted nasypeme kandovan ovoce, stome a upevnme. Nechme v chladnice ztuhnout. Nakonec polijeme teplou okoldovou polevou a opt nechme ztuhnout.


Vytisknuto dne 29.03.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku