Cukrář.cz

Reklama



VELIKONOCE s Fialou / -5.

30.03.2010 | Autor: FIALA - PRAHA s.r.o. | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených
fiogf49gjkf0d


Velikonoční mrkvový koláč

1,500 kg Sand BASIC
0,750 kg margarinu na pečení nebo másla
0,900 kg vajec
0,015 kg Caribia
0,040 kg Purvanill
1,000 kg mrkve, oškrábané

Mícháme velkou metlou v mixéeru na střední rychlost
Oškrábanou mrkev a NussgeNuss hmotu krátce promísíme.
_______

NussgeNuss- Hmota
0,500 kg NussgeNuss
0,350 kg vody promíchat a 10 minut nechat kynout

Dekor

0,150 kg meruňková marmelády
0,750 kg  marcipán, vyválený na průměr 2 mm.
0,350 kg Schokobella weiss (bílá)
48 ks Marzipan-Rübli

Zhotovení

Zhotovenou Rührkuchen hmotu vložíme na plech vyložený pečným papírem, uhladíme a upečeme.
Po vychladnutí koláč potřeme meruňkovou marmeládou (může být nahřátá), na koláč "nalepíme" na tenko (2mm) rozválený macipán. Nakonec koláč přetřeme mírně rozehřátou bílou čokobelou.
Teplota pečení: 180 - 190 °C
Čas pečení: 40 - 45 minut

Uvedené suroviny nakoupíte u fa. FIALA - PRAHA, s.r.o.


Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.