�l�nek ze serveru Cukr��.cz (www.cukrar.cz)


V�echna pr�va vyhrazena (c) 2001 V�trn�k, s.r.o.
Upozorn�n�: Doslovn� ani ��ste�n� p�eb�r�n� tohoto materi�lu nen� povoleno bez p�edchoz�ho p�semn�ho svolen� spol. V�trn�k, s.r.o.
Takto vyti�t�n� str�nka nen� dokladem shody vyti�t�n�ho textu se skute�n�m �l�nkem a jako takov� nem��e ani b�t pou�ita.


VELIKONOCE s Fialou / -5.

Autor: FIALA - PRAHA s.r.o.
Datum vyd�n�: 30.03.2010
URL: http://www.cukrar.cz/show.asp?id=1377

Zhotovenou Rührkuchen hmotu vložíme na plech vyložený peèným papírem, uhladíme a upeèeme.

Po vychladnutí koláè potøeme meruòkovou marmeládou (mùže být nahøátá), na koláè "nalepíme" na tenko (2mm) rozválený macipán.

fiogf49gjkf0d


Velikonoèní mrkvový koláè

1,500 kg Sand BASIC
0,750 kg margarinu na peèení nebo másla
0,900 kg vajec
0,015 kg Caribia
0,040 kg Purvanill
1,000 kg mrkve, oškrábané

Mícháme velkou metlou v mixéeru na støední rychlost
Oškrábanou mrkev a NussgeNuss hmotu krátce promísíme.
_______

NussgeNuss- Hmota
0,500 kg NussgeNuss
0,350 kg vody promíchat a 10 minut nechat kynout

Dekor

0,150 kg meruòková marmelády
0,750 kg  marcipán, vyválený na prùmìr 2 mm.
0,350 kg Schokobella weiss (bílá)
48 ks Marzipan-Rübli

Zhotovení

Zhotovenou Rührkuchen hmotu vložíme na plech vyložený peèným papírem, uhladíme a upeèeme.
Po vychladnutí koláè potøeme meruòkovou marmeládou (mùže být nahøátá), na koláè "nalepíme" na tenko (2mm) rozválený macipán. Nakonec koláè pøetøeme mírnì rozehøátou bílou èokobelou.
Teplota peèení: 180 - 190 °C
Èas peèení: 40 - 45 minut

Uvedené suroviny nakoupíte u fa. FIALA - PRAHA, s.r.o.


Vytisknuto dne 02.05.2024 ze serveru
Cukr��.cz (www.cukrar.cz)
Konec �l�nku