Reklama |
Cukrářské rady našich čtenářůV příspěvcích se objevují různé připomínky a návody jak si pomoci v různých nesnázích. Některé z nich konzultujeme s odborníky na danou problematiku a pro naši čtenářskou obec je předkládáme v souhrnu informací. Pečený výrobek ve formě Jak je to s vyklopením obsahu pečeného v bábovkové nebo dortové formě? Jsou různé způsoby co dělat aby vyklopení proběhlo bez problému. Jak si zhotovit obyčejnou oplatku s možností domácí výroby? Tomáš Sedláček zaslal odzkoušený recept použitelný v domácím prostředí 4 bilky Do pevného sněhu zašlehejte cukr, opatrně vmíchejte mouku a upečte ve vymazaném a vysypaném srnčím hřbetu. Ještě horké zabalte do folie, nechte 2 - 3 hodiny vychladnout, pote nakrájejte na tenké plátky a pomalu na plechu usušte v troubě. zkuste také hranatou paštikovou nebo aspikovou formu. Když nechce pálená hmota zhoustnout Zhotovujete pálenou hmotu při doržení všech doporučených poměrů, ale ta je stále řídká a nedaří se vám ji dostat do řádné konzistence. Kde bývá zřejmě chyba?
Příbuzné články...
31.07.2020 Odpalované těsto27.07.2020 Zakladní cheesecake - New York style 24.07.2020 Americké sušenky 20.12.2019 Vánoce - Banánky se švestkovou náplní a skořicí 18.12.2019 Vánoce - Perníkové cookies s polevou [další příbuzné články] |
Dnes je neděle neděle 13. října 2024
svátek slaví Renáta, zítra Agáta Top 5 měsíceReklamaReklamaReklama |