Cukrář.cz

Reklama



HostMilano 2021

HostMilano 2021

19.9.2021, rubrika: Akce a soutěže Veletrh HostMilano 2021 je znám svým enormním rozsahem - na jeho návštěvu je dobře si vyhradit přinejmenším celé dva dny. Dominují mu, mimo jiné, mezinárodní pódiové soutěže, známé svou výbornou atmosférou. více...

Další novinky

Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/-2. Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/-2. 15.9.2021, rubrika: Akce a soutěže Druhá pozice evropského finále GELATO WORLD MASTERS posunula Martinu Březinovou do finálové soutěže mistrovství světa, které - by se mělo – konat v posledním měsíci letošního roku. více...
 
Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/ -1. Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/ -1. 13.9.2021, rubrika: Akce a soutěže To byli čeští národní reprezentanti pro evropské mistrovství v Boloni pro rok 2019, s výhledem možnosti postupu do mistrovství světa v Rimini v ročníku 2021 v Rimini. Leč! více...
 
Mandle a jak s nimi? Mandle a jak s nimi? 27.8.2021, rubrika: Pouze hlavní zprávy Mandle se rozdrtí, smíchají se s cukrem, případně dalšími surovinami, hmota se důkladně prohněte, případně i zahřívá a odpařuje, aby měla určitou vlhkost. Výsledná chuť by měla být zřetelně mandlová. více...
 
Větrník na jiný způsob Větrník na jiný způsob 23.8.2021, rubrika: Pouze hlavní zprávy Droždí rozetřeme s cukrem a vlažným mlékem a zpracujeme s moukou a Herou v hladké těsto. Hned vyválíme na plat, nakrájíme na čtverce, do středu dáme lžičku náplně, v rozích nařízneme a složíme do tvaru větrníčku. více...
 
Kavárny budou věčné Kavárny budou věčné 18.8.2021, rubrika: Pouze hlavní zprávy "Již deset let sedí ti dva v kavámě," píše například o starém manželském páru. "Je to dobré manželství? Ne! Je to dobrá kavárna."
Klientelu tvořili muži, zabývající se obchodem, kteří se u šálku kávy spojovali povinnost s potěšením. více...

 
Linecký dort a rakouský Linec Linecký dort a rakouský Linec 2.8.2021, rubrika: Pouze hlavní zprávy Máslo a cukr prohněteme. Přidáme mouku, prášek do pečiva, ořechy, vejce a koření a vše důkladně prohněteme. Hotové těsto odstavíme do chladu, případně do ledničky. Asi po půl hodině začneme těsto zpracovávat tím, že je ponejprv rozčtvrtíme. více...
 
Griliášová trubička Griliášová trubička 26.7.2021, rubrika: Pouze hlavní zprávy Griliášová, griliážová, jádrová – to všechno jsou synonyma používající se pro jeden typ výrobku. Krajově se setkáváme nejen s odlišnými názvy, ale také i různými příchutěmi. více...
 
Pastovitá glukóza Pastovitá glukóza 9.7.2021, rubrika: Pouze hlavní zprávy Čokoládu nalámeme do hrnku a v horké vodní lázni rozpustíme. V jiné nádobě smícháme glukózu a rozvar a zahřejeme na teplotu 32 stupňů. Směs nalijeme na čokoládu, která má pokojovou teplotu a dobře rozmícháme. více...
 
Když použijem aspartam Když použijem aspartam 27.6.2021, rubrika: Pouze hlavní zprávy Na základě této zprávy FDA požádala ministerstvo spravedlnosti o zahájení vyšetřování velkou porotou, zda dvě ze Searlových studií o aspartamu nebyly zfalšované nebo neúplné. Velká porota nebyla nikdy svolána. více...
 

[ další články ]


Dnes je pátek 24. září 2021
svátek slaví Jaromír, zítra Zlata

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2021 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.