Cukrář.cz

Reklama



Klasická kremrole

Klasická kremrole

20.10.2021, rubrika: Pouze hlavní zprávy Vše na vále dobře, ale rychle propracujeme a dáme na 2 hodiny do lednice, aby se dobře rozložila mouka.Pokud se těsto lepí, což je způsobeno vhlkoutí mouky, stačí přidat mouku a zapracovat. Vyvalujeme silnější plát asi jako na linecké. více...

Další novinky

Cukrařina po italsku Cukrařina po italsku 8.10.2021, rubrika: Pouze hlavní zprávy Svaříme smetanu do vykypění a přidáme ostatní suroviny. Stříkáme hladkou trubičkou do tvaru kopečků a druhý den se vytvaruje do kuliček a máčíme v čokoládě nebo v kakau. více...
 
Čokoládový zákusek s tekutou náplní Čokoládový zákusek s tekutou náplní 6.10.2021, rubrika: Pouze hlavní zprávy Do rozpuštěné čokoládové hmoty o střední teplotě opatrně a v menších dávkách za stálého míchání vmícháváme žloutky sněhovou metlou tak dlouho, až dojde k dokonalé vazbě mezi oběma hmotami. více...
 
Zeleninový závin s jogurtovou omáčkou Zeleninový závin s jogurtovou omáčkou 4.10.2021, rubrika: Pouze hlavní zprávy V nahromaděné mouce utvoříme prohlubeň do které vložíme vejce, olej, ocet, sůl a vodu a promícháme do měkkého těsta a asi půl hodiny důkladně uhněteme. Po dokončení hmotu potřeme olejem nebo máslem a ponecháme v teplém prostředí uležet. více...
 
Trdelník ze Skalice Trdelník ze Skalice 27.9.2021, rubrika: Pouze hlavní zprávy Trdelník je proslulá pečená sladká ořechová pochoutka,jenž svůj název obdržel od válečku
pod zlidovělým označením trdlo. Skalický trdelník obdržel jako první slovenský výrobek ochrannou známku Evropské unie. více...

 
Odlehčené tiramisu Odlehčené tiramisu 24.9.2021, rubrika: Pouze hlavní zprávy Tiramisu je proslulý italský moučník, k jehož výrobě se používá vajec . Ale jak se v tomto článku ukazuje, není to podmínka pro tento starodávný a oblíbený italský, kaloricky vydatný a v překladu znamenající něco na způsob vyjádření veselí. více...
 
HostMilano 2021 HostMilano 2021 20.9.2021, rubrika: Akce a soutěže Veletrh HostMilano 2021 je znám svým enormním rozsahem - na jeho návštěvu je dobře si vyhradit přinejmenším celé dva dny. Dominují mu, mimo jiné, mezinárodní pódiové soutěže, známé svou výbornou atmosférou. více...
 
Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/-2. Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/-2. 15.9.2021, rubrika: Akce a soutěže Druhá pozice evropského finále GELATO WORLD MASTERS posunula Martinu Březinovou do finálové soutěže mistrovství světa, které - by se mělo – konat v posledním měsíci letošního roku. více...
 
Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/ -1. Elektronické GELATO WORLD MASTERS 2021/ -1. 13.9.2021, rubrika: Akce a soutěže To byli čeští národní reprezentanti pro evropské mistrovství v Boloni pro rok 2019, s výhledem možnosti postupu do mistrovství světa v Rimini v ročníku 2021 v Rimini. Leč! více...
 
Mandle a jak s nimi? Mandle a jak s nimi? 27.8.2021, rubrika: Pouze hlavní zprávy Mandle se rozdrtí, smíchají se s cukrem, případně dalšími surovinami, hmota se důkladně prohněte, případně i zahřívá a odpařuje, aby měla určitou vlhkost. Výsledná chuť by měla být zřetelně mandlová. více...
 

[ další články ]


Dnes je neděle 24. října 2021
svátek slaví Nina, zítra Beáta

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2021 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.