Reklama |
Amaretto hrušky s čokoládovou omáčkouIngredience Kokosové pusinky:
1 ušlehaná šlehačka
Hrušky oloupeme a vložíme do hrnce. Přidáme vodu tak, aby byly hrušky ponořené. Přidáme i ostatní ingredience – Amaretto, hnědý cukr, skořici, badyán a hřebíček. Hrušky uvaříme do změknutí, tzn. cca 10-15 minut, podle tvrdosti hrušek. Poté necháme vychladnout. Na každou pusinku si dáme 1–2 polévkové lžíce ušlehané šlehačky, na to položíme hrušku a polijeme teplou čokoládovou omáčkou. Na závěr posypeme kokosem a ihned podáváme.
Příbuzné články...
19.4.2022 Plastická čokoláda13.4.2022 Velikonoce po polsku 11.4.2022 Velikonoční macarony 9.4.2022 Velikonoční beránek 6.4.2022 Velikonoce - Oříškové řezy s vaječným koňakem [další příbuzné články] |
Dnes je středa 10. srpna 2022
svátek slaví Vavřinec, zítra Zuzana Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |