Reklama |
Jahodový dortJahodový (rovněž ovocný) dort je možné provádět na vícero způsobů. Závěrečný výrobní úkon se provádí kompletním zalitím agrem nebo se nechá horní část ovoce vyčnívat, což způsobuje zajímavý estetický efekt. Ale tento způsob provedení má úskalí v tom, že právě tato část ovoce podléhá jeho ryclému osýchání nebo dokonce hnilobě. Proto takto zvolený způsob přípravy, byť efektivní, není vhodný na delší dobu skladování a je určen spíše pro rychlejší konzumaci. Suroviny Pudingový krém Postup
Příbuzné články...
14.4.2021 Jak zdokonalíme cukrářskou práci12.4.2021 Švédsko neí pouze kvalitní ocel 9.4.2021 České zmrzliny stále lákají 7.4.2021 Jemné pečivo 1.4.2021 Velikonoční chléb [další příbuzné články] |
Dnes je středa 14. dubna 2021
svátek slaví Vincenc, zítra Anastázie Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |