Reklama | 
      
      
      
       
				Smetanové bonbony
 Smetana v poměrovém složení k čokoládě Použijeme směs smetany (150 g) a 70 % čokoládové polevy (225g) v poměru mezi 1:1.5 až 1:2. Pro zhotovení hmoty zahřejeme smetanu, ale nesmíme ji přivést do stavu varu. Čokoládu nakrájíme nožem, vložíme do nádoby a vlijeme teplou smetanu. Stěrkou nebo lžící pozvolna promícháváme do doby, než se čokoláda rozpustí a vytvoří se homogenní hmota. 
          Příbuzné články...
           
19.04.2022 Plastická čokoláda13.04.2022 Velikonoce po polsku 11.04.2022 Velikonoční macarony 09.04.2022 Velikonoční beránek 06.04.2022 Velikonoce - Oříškové řezy s vaječným koňakem [další příbuzné články]  | 
      
      
      
         
          Dnes je úterý úterý 4. listopadu 2025 
       
          
            
            
            
            
          
                
        svátek slaví Karel, zítra Miriam Top 5 měsíceReklama 
        
          
        ReklamaReklama | 
      
    


