Cukrář.cz

Reklama



Čokoláda od Mixitu

01.12.2019 | Autor: Mixit | Formát pro tisk | Zaslat mailem | Do oblíbených

Mačokoláda od Mixitu - zelená ne závistí, ale matcha čajem

„Zelená čokoláda, to už jsem viděl - normálně máta a trochu barviva, to mají v každém obchodě, to se Mixit tentokrát nevytáhl," postěžoval si jeden fanoušek Mixitu. Ale to Mixit pořádně podcenil. Novinka na www.mixit.cz je jako vždycky úplný originál a úplně bez zbytečné chemie. Mačokoláda je krásně brčálově zelená díky naprosto přírodnímu Matcha čaji, který Mixit přimíchal do sametově bílé čokolády. Navíc přihodil pořádnou hrst ladících pistácií, spoustu tmavé 55% čokolády a výsledkem je prostě pořádná čokoška!
Vypadá exoticky, chutná a voní exoticky a přitom v sobě nezapře svůj čokoládový původ - taková je novinka na www.mixit.cz Mačokoláda. Mixit poprvé od uvedení čokolád rozšiřuje jejich nabídku o verzi s pistáciemi a matcha čajem. „Úspěch müsli mixu doktora Mačatého nás přivedl k Mačokoládě. Když jde na zeleno obarvit mléko, proč by nešla čokoláda? A výsledek je nejen chutný, ale k tomu i skvěle vypadá," vysvětluje Martin Wallner, spoluzakladatel Mixit.cz, jak vznikla Mačokoláda.
Vzhled ale není zdaleka všechno. Mačokoláda díky tomu nejzelenějšímu z japonských zelených čajů chutná exoticky a její chuť je snad ještě návykovější a podmanivější než u klasické čokoládové čokolády. To ale pořád není všechno. Matcha tea se vyrábí šetrně z celých čajových lístků a nenajdete v něm stopu chemie (barva je přírodním výsledkem zvláštního pěstování a zpracování tohoto čaje), zato je nabitý antioxidanty a navíc výborný při hubnutí, stejně jako tmavá čokoláda. No, není to pochoutka snů?
Na www.mixit.cz ji najdete v záložce čokolád a jako vždycky je to čtvrtkilový macek. Kromě matcha čaje obsahuje pistácie, 55% tmavou čokoládu Elianza Noir a bílou čokoládu Velvet.


Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.