Reklama |
Velikonoční hnízda40 ks 1300 g křehké těsto Zhotovení Křehké těsto vyválíme na plát 4 mm a vykrájíme ve tvaru vajíček. - teplota pečení 210 °C Po vychladnutí natřeme povrch malinovým želé, které potáhneme hořkým Mohrenglanzem a vložíme figurku velikonočního zajíčka. Základní recept 1000 g křehkého těsta Doba zpracování Rychlohnětač - 2 + 6 minut Základní recept - malinové želé 80 g Claro červené všechny suroviny krátce povaříme Tučně vytištěné suroviny obdržíte v prodeji FIALA- PRAHA s.r.o. a v pobočce v Brně
Příbuzné články...
2.3.2021 Pařížská šlehačka /1.1.3.2021 Smetanové bonbony 26.2.2021 Pijme včelí nápoj 24.2.2021 Croissant 22.2.2021 Kočka - prý - byl počátek zmrzliny [další příbuzné články] |
Dnes je čtvrtek 4. března 2021
svátek slaví Stela, zítra Kazimír Top 5 měsíceReklama![]() ReklamaReklama |