Cukrář.cz

Reklama



Téma "Listové těsto"


Listové těsto
Od: Maria

05.03.2011 8:07:09.
id: 7972.


Vytvářím listové těsto dvěma pláty. Ale dochází k jejich protržení. Prvý plát vložím podle receptu do chladu, ale druhý již není doporučen.
Je vhodné dávat i druhý plát do chladu? A jaká je ideální tloušťka vyvalovaného těsta? Dělám ji na asi3 mm.
Děkuji Maria

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.