Cukrář.cz

Reklama



Téma "Cukrařina atd."


Cukrařina atd.
Od: Kačka

22.07.2010 22:43:43.
id: 7591.


Dobrý den,
je mi sice jenom jedenáct let-to si asi řeknete malá holka,ještě nemá rozum,ale já už přesně vím co chci dělat v dospělosti-být cukrářkou a při nejlepším i šéfcukrářkou s vlastní cukrárnou.
Mám ráda sladké věci a byl by hřích,abych marnila takovou příležitostí. Doma občas pro rodinu vařím, nebo peču různé zákusky a dortíčky, některé z internetu a jiné se mi prostě zrodí v hlavě, všem moc chutnají i babičce a dokonce i mé "pubertální" starší sestře.A věřte mi nedělají to jen tak opravdu jim chutná.A tak se vás chci zeptat, jak mám ve svém věku udělat cukrárnu z té ani ne tisícovky co mám v prasátku?? Chtěla bych zjistit jestli by moje "zákusky" chutnaly i jiným lidem??Ale řekněte mi když jdete po ulici a zastaví vás jedenáctiletá holka a nabídne vám dortík vezmete si, zdvořile poděkujete a pochválíte jí to nebo odmítnete a řeknete ne děkuji nemám chuť nebo spěchám či držím dietu?? Jak potom mám ve svém věku začít s cukrařením, jde to vůbec?? Všichni si myslí že jsem malá a nerozumná dívenka a mám si hrát s panenkama Barbie!! Prosím odpovězte!Mimochodem narazila jsem na tyto stránky jen náhodou, ale moc se mi líbí.:D

odpovědět

Nadpis: Re: Cukrařina atd.
Od: iik

Vloženo: 05.09.2010 18:19:57.
ID: 7667.


tak to netuším..

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 29. března 2024
svátek slaví Taťána, zítra Arnošt

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.