Cukrář.cz

Reklama



Téma "listové čtverce, plněné něčím??"


listové čtverce, plněné něčím??
Od: Beryl

24.01.2009 7:32:33.
id: 5682.



Prosím, poradit, jak upéci čtverce, které jsou z listového těsta, plněné uprostřed shora čímsi, co vypadá jako puding, ale zřejmě ještě s něčím, neboť je zřetelně nastříkáno trubičkou, nahoře jahoda, zřejmě se peče vše dohromady, děkuji.

odpovědět

Nadpis: Re: listové čtverce, plněné něčím??
Od: Blanka

Vloženo: 24.01.2009 18:24:12.
ID: 5685.


Ahoj, zřejmě je zřejmé, že podle takového popisu ti nikdo moc neporadí, asi by v tomhle případě byla lepší fotka toho čehosi, v každé cukrárně si vymýšlejí různá "dílka"...

odpovědět

    Nadpis: Re: listové čtverce, plněné něčím??
Od: Beryl

Vloženo: 26.01.2009 21:33:27.
ID: 5704.


Díky za odpověď, fotit umím, ale to je asi tak všechno, poté již s fotkama neumím přes počítač nic udělat. Takže budu "pátrat" dále, to jen proto, že nám to moc chutná, ale je fůra DALŠÍCH úžasných receptů, takže se svět nezboří. Byl to jen takový pokus. Zkusím to ještě upéci zvlášť, ale myslím, že je to určitě pečené dohromady. Je to vidět na rozkrojeném kousku.


odpovědět

Reklama
Doporučujeme: Jedinečná cukrárna Větrník v Brně
Nadpis: Re: listové čtverce, plněné něčím??
Od: Johny

Vloženo: 25.01.2009 10:54:52.
ID: 5690.


Domnívám se, že by se mohlo jednat o variaci listových řezů s ovocem. Korpus bude tvořit upečené listové těsto a jako náplň byl pravděpodobně použitý žloutkový máslový krém (vypadá jako pudink, ale je světlejší a dá se různě ochutit) - tyto řezy jsou často uváděny pod názvem Napoleons. Doporučuji nepéct vše najednou, upečte si nejprve listový korpus a na zchladlý poté nastříkejte krém a doplňte ovocem.

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.