Cukrář.cz

Reklama



Téma "kritické body"


kritické body
Od: Marcela

06.04.2008 15:01:23.
id: 4492.


Ahoj.Měla bych k vám všem velkou prosbu.Mám svoji menší provozovnu,funguje jeden rok a tak je vše v začátku.Teď se na mě začaly sypat různé kontroly a mám problém s kritickými body.Sice mi řekly že je to špatně, ale už mi nikdo nedokáže říct, jak to napravit.Proto se obracím na vás zkušenějsí, jestli by jste mi nemohli poradit jak na to. Co všechno tam má být a jak by ten "protokol" měl vypadat.Mockrát děkuju všem, kteří budou ochotni pomoci.Dík.

odpovědět

Nadpis: Re: kritické body
Od: Jana

Vloženo: 06.04.2008 20:30:50.
ID: 4495.


Ahoj,vůbec nevím jak Ti to po netu vysvětlit.To snad ani nelze.Mám koupený pc program,kde jen dodávám výrobky,vyplňuji diagramy a postupy.Zrovna minulý týden jsem měla Čoi na kontrole krit.bodů a zase špatně,jelikož se to neustále mění(to mě unavuje).Tentokrát mi chyběli faktory nezaměnitelnosti surovin.Jakože někdo je alerg.na lískáče a já je dám místo vlašáků.Musím přesně dodržovat receptury,zadané u svých výrobků.A v žádném případě je nesmím ničím nahradit či zaměnit.To je další,,kolonka,,a další kritický bod.
Čoi zrovna narazila na marokánky,tak proto dávám příklad ořechů

odpovědět

    Nadpis: Re: kritické body
Od: Johny

Vloženo: 06.04.2008 20:40:52.
ID: 4496.


Souhlasím s tím, že na kritické body je nejlepší si pořídit počítačový program a přesně podle svých norem, kterými se řídíte, vyplňovat jednotlivá zadání a diagramy. Pak je důležité určit kritický bod (teplota, vlhkost ...) a ty sledovat a průběžně zapisovat do připravených formulářů. Existují i přímo školení na kritické body, možná bude nejlepší nějaké vyhledat, protože takto po netu je těžké se této problematice věnovat.


odpovědět

Nadpis: Re: kritické body
Od: lampiride

Vloženo: 21.02.2010 10:25:25.
ID: 7312.


Prosím Vás, potřebuju poradit s Haccp, plánuji pouze prodej zmrzliny, ne žádnou výrobnu ani pečení, pouze nakupovat vaničky a směsi na ledovou tříšť, nic jiného. Je v tomto případě obtížné sestavit protokol kritických bodů??
Děkuji za radu

odpovědět

Nadpis: Re: kritické body
Od: Jana

Vloženo: 16.03.2010 18:21:11.
ID: 7368.


také bych o haccp chtěla vědět víc .Kde se dá koupit ten program nebo více si přečíst.

odpovědět

Reklama
Doporučujeme: Jedinečná cukrárna Větrník v Brně
    Nadpis: Re: kritické body
Od: Johny

Vloženo: 18.03.2010 17:29:03.
ID: 7381.


Jani, do vyhledávače stačí zadat HACCP a máte spoustu materiálů ke studování, včetně vyhlášek a předpisů. Přeji příjemné počtení a zdravé rozum i po nastudování všech paragrafů ....

Johny

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.