Cukrář.cz

Reklama



Téma "těžká paříž"


těžká paříž
Od: jana

19.02.2008 14:19:24.
id: 4092.


prosím,poradte.uvařila jsem ji podle norem,ale nikdy jsem ji nedělala.zítra chci slepit dort,v recepturách píší že se nemá šlehat,jen nahřát a vymíchat,známé cukrářky tuto recepturu nepoužívali,tak poraďte kdo ji dělal.děkuji.j

odpovědět

Nadpis: Re: těžká paříž
Od: Lilina

Vloženo: 19.02.2008 17:39:46.
ID: 4093.




odpovědět

Nadpis: Re: těžká paříž
Od: Lilina

Vloženo: 19.02.2008 17:43:48.
ID: 4094.


Bude to jako krěm na špičky.Taky s tím nemám zkušenosti,ale jsem cukrářka.Zjistím to a napíšu.

odpovědět

    Nadpis: Re: těžká paříž
Od: Jitka

Vloženo: 21.07.2020 8:33:38.
ID: 14356.


Také jsem to takto zkoušela, ale výsledek nebyl nejlepí
Jitka

odpovědět

Nadpis: Re: těžká paříž
Od: oloušek

Vloženo: 19.02.2008 17:55:30.
ID: 4096.


Těžká pařížská se dá vyšlehat je nadýchanější a líp se s ní pracuje, pokud by jste jí jenom míchala, nejsem si jistá zda by se vám to podařilo. Takže vyšlehat ano, ale na slepení či plnění dortů to není to pravé ořechové, Pro plnění je lepší lehká pařížská, těžká pařížská se používá spíš jako zvýrazňující složka k výrobku, třeba na muzikál řez, kde se dává pod marcipán.

odpovědět

    Nadpis: Re: těžká paříž
Od:

Vloženo: 19.02.2008 18:55:29.
ID: 4099.


díky moc,chci slepit dort a udělat kočičku v marcipánu.přijde mi hodně čokoládový a děti milují čokoládu a marcipán tak doufám že to bude ok.zatím je v lednci a konzistence jako hustá čokoláda tak snad se povede

odpovědět

Nadpis: Re: těžká paříž
Od: Johny

Vloženo: 19.02.2008 23:35:40.
ID: 4102.


Těžkou uvařenou a odleženou paříž mírně nahřejte a klasicky ušlehejte, nebojte se toho. Měla by vzniknout stejnorodá, nesražená hmota. Na lepení dortů? Jak se u nás říká, proti gustu žádný dišputát. My jsme s ní zdobili pouze rakvičky, ale myslím si že při lepení dortů by neměl být žádný problém. Dejte vědět, jak se vše zdařilo!
Johny

odpovědět

Nadpis: Re: těžká paříž
Od:

Vloženo: 20.02.2008 16:46:28.
ID: 4104.


ahojky,dortík byl super,a kombinace s marcipánem,prostě nejlepší pro děti,moc se olizovali...paa

odpovědět

Reklama
Doporučujeme: Jedinečná cukrárna Větrník v Brně
    Nadpis: Re: těžká paříž
Od: moník

Vloženo: 20.02.2008 19:13:15.
ID: 4105.


to mě těší, také se chystám ji udělat jako náplň do dortu a předešlé příspěvky mě vyděsily. díky M.

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 18. dubna 2024
svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.