Cukrář.cz

Reklama



Téma "Karamel"


Karamel
Od: Ivka

6.12.2007 9:10:02.
id: 3626.


Vařila jsem zahuštěné slazené mléko Salko asi 3 hod v tlakovém hrnci. Po otevření byl karamel velmi pevný, hnědý, chuť spíše hořká, na řezu póry s tekutým karamel.sirupem.Je karamel v tomto stavu ještě poživatelný ?

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý 16. července 2019
svátek slaví Luboš, zítra Martina

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.