Cukrář.cz

Reklama



Téma "Co je lepší..."


Co je lepší...
Od: KIKI

26.09.2007 10:51:50.
id: 3078.


Potřebuji poradit....zařízuji si cukrářskou provozovnu a nevím co je lepší...horkovzdušná trouba elektrická nebo jen elektrická(např. ALBA)Jde o to že budu vyrábět zákusky tak i drobné cukroví(ve větším množství). Nějaký zkušenosti mám, ale ráda si poslechnu i jiné názory. Poradíte mi někdo prosím...předem děkuji KIKI

odpovědět

Nadpis: Re: Co je lepší...
Od:

Vloženo: 27.09.2007 12:49:41.
ID: 3088.


Obojí má své výhody.dle mojích zkušeností Horkovzdušná se moc nehodí na pálené těsto(a nebo to já tam neumí,)dobře se tam peče linecké ,koláče ,laskonky i korpusy .a třítroubovku využívám k pečení rolád ,páleného a korpusů.Ale asi to bude síla zvyku a zkušeností.

odpovědět

    Nadpis: Re: Co je lepší...
Od: KIKI

Vloženo: 27.09.2007 19:20:20.
ID: 3091.


No po pravdě s tím mám asi tak stejné zkušenosti a tak to asi vypadá že budu muset koupit tu i tu. Ale v každém případě moc moc děkuji za názor a zkušenost...KIKI

odpovědět

Nadpis: Re: Co je lepší...
Od: Mirka Slavíková

Vloženo: 27.09.2007 20:28:02.
ID: 3095.


Milá devčata,
neutrácejte zbytečně peníze navíc - dnes je již technika na velmi dobré úrovni, a tak se spíše nejdříve nechte řádně instruovat od výrobce či prodejce o funkcích konvektomatu /horkovzdušná/. V ní je pálená větší a nadýchaná, jen je nutné včas začít dosoušet a mít vypnutou páru. Ale pečící kapacita těchto malých potvůrek je k nezaplacení!

Přeji mnoho úspěchů a pevné nervíky!
Mějte se čokoládově

Mirka

odpovědět

Reklama
Doporučujeme: Jedinečná cukrárna Větrník v Brně
    Nadpis: Re: Co je lepší...
Od: KIKI

Vloženo: 27.09.2007 20:33:34.
ID: 3096.


Děkuji za radu...každá je pro mě cená. Jen nevím jaká značka je nejlepší, je toho na trhu tolik...a taky cena je důležitá...máte zkušenost konkrétně se značkou ?

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 26. dubna 2024
svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.