Cukrář.cz

Reklama



Téma "cukrárna x výrobna"


cukrárna x výrobna
Od: Elča

05.06.2007 14:57:59.
id: 2168.


Zdravím všechny živnostníky a prosím o radu: Končím mateřskou a ráda bych se po letech kdy jsem byla zaměstnaná (vždy jako cukrářka) postavila na vlastní nohy. A nyní řeším dilema, jestli se vydat cestou pouze výrobny (klientelu už celkem mám), nebo raději cukrárny. Prostory mám na obojí, celkem by mne lákala ta cukrárna, ale zase mne straší větší časová i personální náročnost. A tak prosím všechny, kteří už tímto prošli a jsou ochotni mi jakkoli do začátků pomoci, o radu. Jsem si vědoma, že to nikdy nebude na zbohatnutí, ale ráda bych se alespoň uživila prací, kterou mám ráda a která mne baví. Děkuji všem za případné rady.

odpovědět

Nadpis: Re: cukrárna x výrobna
Od: Miriamm

Vloženo: 17.06.2007 17:33:10.
ID: 2207.


ahoj,ja sice vyrobnu nemam,ale kamaradka ano a ted ji bude zavirat,nema totiz vlastni prodejnu a to je hlavni problem.Stejne se musi ridit prikazy majitelu prodejen,kterym dodava a to si myslim,ze je stejne,jako delat v nomalni cukrarne.Docela ji to psychicky znicilo,protoze udelat si svoji vyrobnu neni levna zalezitost.

odpovědět

Nadpis: Re: cukrárna x výrobna
Od: Marcela

Vloženo: 18.04.2008 0:05:07.
ID: 4571.


Dobrý večer,chci Vás poprosit o radu jsem po MD a chtěla bych si otevřít cukrárnu,ale nemám vůbec představu co a hlavně jaké podmínky musím splnit.Vím nebude to jednoduché,ale prostory mám a dobré lidičky kolem taky .Proto Vás prosím o radu nebo adresu kde si informace najdu.Děkuji

odpovědět

    Nadpis: Re: cukrárna x výrobna
Od: Irena

Vloženo: 28.04.2008 7:57:37.
ID: 4613.


Já mám teď otevřenou cukrárnu 10 dní. Začít musíte projektem, se kterým na vyjádření k hygieně a hasičům. Pak požádat o změnu územního plánu a s tím vším na stavební odbor požádat o stavební povolení. Všichni se k tomu vyjádří a dají si podmínky. Až to máte hotové, tak Vás čeká kolaudace. A budete-li mít štěstí, tak nebudou mít moc připomínek. Můžu říct, že jsem zkolaudovala až na po druhé. Hlavně hasiči měli pořád něco. Teď už jedeme, ale je náročné. Držím palce ať to vyjde.

odpovědět

Nadpis: Re: cukrárna x výrobna
Od:

Vloženo: 21.04.2008 16:01:36.
ID: 4578.




odpovědět

Reklama
Doporučujeme: Jedinečná cukrárna Větrník v Brně
Nadpis: Re: cukrárna x výrobna
Od: jana

Vloženo: 23.04.2008 19:31:14.
ID: 4590.


ahoj,taky mám prostor na výrobnu,strašně se těším až si ji dodělám,ale zatím nemám na dofinancování,cukrařina je můj život,myslím že tedy já osobně bych šla zatím jen do výroby pokud budeš mít zájemce kam dodávat,vše záleží na dohodě obou stran... co jsem prošla různýma cukrárnama tak jsem poznala že mít dobré a ochotné prodavačky je těžké..jde o štěstí..a starosti s personálem..proto uvažuji prozatím jen o výrobě,pokud máš také tak svou práci ráda tak bych se nebála vše záleží jen na tobě,hodně štěstí

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 18. dubna 2024
svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.