Cukrář.cz

Reklama



Téma "Čokoládové bonbony"


Čokoládové bonbony
Od: Pavla

13.01.2007 16:16:01.
id: 1597.


Dobrý den, velice Vás prosím o radu. Chci ve své výrobně rozšířit sortiment o ručně vyráběné čokoládové bonbony té nalepší kvality. Já sama jem již bonbny vyráběla ale pouze v malém množství, prosím o kontakt na firmu která nabízí stroje které jsou k výrobě potřebné, prosím také o Váš názor na čokolády které jsou dostupné na trhu po případě poradit, která značka bude nejvhodnější pro výrobu bonbonu? Prosí také o radu kde bych se mohla zučastnit kurzu čokoládových bonbonu. Velice děkuji, Hrubcová.



odpovědět

Nadpis: Re: Čokoládové bonbony
Od: Johny

Vloženo: 14.01.2007 19:51:08.
ID: 1602.


Co se týče strojů, zkuste kontaktovat nějakou firmu z našeho trhu zabývající se distribucí čokolády na bonbóny - např. Puratos nebo Almeco Praha, domnívám se že s touto problematikou vám poradí. Jinak ohledně kurzu na čokoládové bonbóny vím pouze o jediném místě v ČR, kde se toto vyučuje a to ve Studiu En Sucre D´Art Mirky Slavíkové v Praze. Zkuste paní profesorku kontaktovat.
S pozdravem Johny.

odpovědět

Reklama
Doporučujeme: Jedinečná cukrárna Větrník v Brně
    Nadpis: Re: Čokoládové bonbony
Od:

Vloženo: 30.07.2007 21:30:26.
ID: 2558.


????

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 28. března 2024
svátek slaví Soňa, zítra Taťána

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.