Cukrář.cz

Reklama



Téma ""



Od: Soňa

12.2.2021 7:25:47.
id: 14748.


Dobrý den,
chtěla bych se zeptat na radu. Jaký je nejlepší cukrářský teploměr ? Zatím používám zapichovací na maso, ale ten není moc vhodný, nedrží, padá z hrnce ven a ani se mi nezdá moc přesný, tak nevím... děkuji za případné rady, co Vy používáte a s čím jste spokojeni.

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pondělí 8. března 2021
svátek slaví Gabriela, zítra Františka

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2021 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.