Cukrář.cz

Reklama



Téma "Polarfox s.r.o."


Polarfox s.r.o.
Od: Cukrářka Tereza

30.09.2019 20:18:52.
id: 14130.


Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda někdo také řeší špatný přístup této firmy jak k reklamaci půjčeného stroje, tak i jejich arogantní chování ? Jaké máte zkušenosti s touto firmou? Děkuji

odpovědět

Nadpis: Re: Polarfox s.r.o.
Od: Honza

Vloženo: 05.02.2020 10:23:15.
ID: 14225.


Dobrý den, psal jsem už své zkušenosti na zmrzlinové stroje.Vloni jsme měli stroj v nájmu od Polarfox i Jps. Na oba stroje si nemůžeme stěžovat, jeli jsme dobře celou dobu. Dopravu jsme měli zdarma, navíc i nízké nájmy díky slevám, dokonce jsme měli i nový stroj bez kauce. Řešili jsme jenom objednávku těsnění, to však přišlo expresně.Ty telefony na stránkách jsou taky funkční, cokoliv jsme nevěděli (hlavně teda na začátku) tak jsme zavolali a všechno nám bylo vysvětlené. S arogancí jsem se nesekal. Ještě jsem zapomněl že na začátku nám pomohli (ten POlarfox) i s řádama, vůbec jsem neměl ponětí, že prodávat zmrzlinu je dneska taková věda. Zkušenost teda rozhodně dobrá, naívc oba stroje fungující.

odpovědět

Nadpis: Re: Polarfox s.r.o.
Od: Zmrzlinarka

Vloženo: 26.02.2020 21:11:02.
ID: 14254.


Dobry den, se spolecnosti Polarfox nemam vubec dobrou zkusenost. Na zacatku jsem koupila pouzity spatne fungujici stroj, kdyz jsem ho chtela vratit (do 30dnu) tak neuspesne. Stroj nefungoval jak mel, reklamovala jsem ho a tu reklamaci jsem musela zaplatit (25 tisic). Jednani bez urovne a naprosto arogantni! Rozhodne nedoporucuji a vsem doporucuji dat si velky pozor!!!

odpovědět

Nadpis: Re: Polarfox s.r.o.
Od: Alan

Vloženo: 16.03.2020 21:39:57.
ID: 14268.


Zdravím a taky přidávám. Jsme totiž fakt překvapení a věříme naopak ve férovost firmy když jsme objednali a zaplatilii stroj a mysleli jsme, že ještě letošní rok budeme moct co nejdřív provozovat, aby se nám vrátili investované peníze. Bohužel všechno je jinak, hospodu jsme zatím neotevřeli a chvilku to zřejmě díky aktuální situaci potrvá... do úprav jsme dali příliš a na výdejní okno jsme opravdu nepamatovali.. a tak jsme požádali o možnost vrácení stroje s ohledem na aktuální situaci, navíc jsme stroj měli míň než deset dnů..Firma nám vyšla vstříc a stroj vzala zpátky, dnes nám přišli i peníze! Tomu říkám férovost. Pokud se situace zlepší a budem konečně moct otevřít, určitě se na ně zase obrátíme!

odpovědět

Nadpis: Re: Polarfox s.r.o.
Od: Ali cukrářka

Vloženo: 03.04.2020 14:14:37.
ID: 14272.


Moje zkušenost skvělá. Letos jsem si pronajala přístroj na zmrzlinu už od března ale musela jsem zavřít kvůli nouzovému stavu. Polarfox mi pak sám volal, že nic nebudu muset platit, když neprodávám. To jsem fakt nečekala! Mají to takhle nastavený až do konce dubna. Platí jen ten, co má rozvoz jídel nebo něco na ten způsob a prodává i zmrzlinu. S žádou arogancí jsem se nesetkala, naopak jsem byla překvapená. Za mně palec nahoru!

odpovědět

Reklama
Doporučujeme: Jedinečná cukrárna Větrník v Brně
Nadpis: Re: Polarfox s.r.o.
Od: Michal

Vloženo: 05.04.2022 10:12:34.
ID: 20427.


souhlas jsou naprosto strašní

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý úterý 16. dubna 2024
svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.