Cukrář.cz

Reklama



Téma "Cukr v krému"


Cukr v krému
Od: Tereza

24.2.2015 21:45:28.
id: 12889.


Dobrý den,
před nedávnem jsem objevila kouzlo cupcakes a začala pro svoji rodinu péct dle receptů na youtube (například "CupcakeJemma"). Mám ale obrovský problém s krémy dle těchto receptů, vždy je tam cca jedno máslo a kopec moučkového cukru. I když přesně dodržím postup, cukr se v másle nerozpustí a křupe mezi zubama. Zkusila jsem krémy nastavit (puding, mascarpone, apod.), což pomáhá a krém je i tak dobrý, ale zajímalo by mě, v čem je problém. Zda koupit konkrétní značku másla či cukru. Předem moc děkuji za radu a přeji hezký den,
Tereza.

odpovědět

Nadpis: Re: Cukr v krému
Od: Dana

Vloženo: 2.3.2015 16:18:06.
ID: 12900.


Cukr s máslem není krém, ale sladké máslo. U nás se dělá krém s vyšlehaných vajec zalitých cukerným rozvarem a po vyšlehání a vychladnutí se tam přidá máslo, ale vše má přesné postupy. V cukrárnách jsou na krémy různé směsi, podle toho jaký krém potřebujete. Víte ono v USA mají jinou mouku i máslo možná jemnější nebo pudrový cukr. Tak pokud chcete péct podle nich tak si to musíte přizpůsobit našim surovinám. ..

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa 17. července 2019
svátek slaví Martina, zítra Drahomíra

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.