Cukrář.cz

Reklama



Téma "Nerozpuštěný cukr v krému"


Nerozpuštěný cukr v krému
Od: Tereza

22.2.2015 10:25:33.
id: 12881.


Dobrý den,

před nedávnem jsem objevila kouzlo cupcakes a začala pro svoji rodinu péct dle receptů na youtube (například "CupcakeJemma"). Mám ale obrovský problém s krémy dle těchto receptů, vždy je tam cca jedno máslo a kopec moučkového cukru. I když přesně dodržím postup, cukr se v másle nerozpustí a křupe mezi zubama. Zkusila jsem krémy nastavit (puding, mascarpone, apod.), což pomáhá a krém je i tak dobrý, ale zajímalo by mě, v čem je problém. Zda koupit konkrétní značku másla či cukru. Předem moc děkuji za radu a přeji hezký den,
Tereza.

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa 24. července 2019
svátek slaví Kristýna, zítra Jakub

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.