Cukrář.cz

Reklama



Téma "Invertáza"


Invertáza
Od: Alrep

09.09.2014 17:05:52.
id: 11631.


Dobrý den, už dlouho sháním invertázu E 1103, ale nemohu ji sehnat. Nedá se tento enzym něčím nahradit, aby se mi složitější cukr z fondánu po několikati dnech roztekl?
Děkuji


odpovědět

Nadpis: Re: Invertáza
Od:

Vloženo: 12.02.2021 14:49:21.
ID: 14750.


je obsažen v medu

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je úterý úterý 23. dubna 2024
svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.