Cukrář.cz

Reklama



Téma "Jak na tenkou a křupavou čoko polevu?"


Jak na tenkou a křupavou čoko polevu?
Od: Lukáš Weber

18.3.2014 14:15:55.
id: 10476.


Prosím o recept na čokoládovou polevu typu co se používá např. na indiánky, tedy pevnou a křupavou... Která po namočení vytvoří jen velmi tenkou vrstvu.

Zkoušel jsem čokoládu na vaření Figaro (ble) + máslo, ale výsledek byl příliš měký, nekřupavý a vrstva velmi tlustá.

Zároveň bych nerad používal nějaké polevy v prášku atp., ideálně hořkou čokoládu.

děkuji

odpovědět

Nadpis: Re: Jak na tenkou a křupavou čoko polevu?
Od: Jana

Vloženo: 31.3.2014 9:44:41.
ID: 10489.


Nechápu, co je na Figaro čokoládě na vaření "ble", zažila jsem mnohem horší polevy. Zkuste místo másla použít 100% tuk, nedělejte polevu moc hustou, a při správné teplotě rozpuštěné polevy to nemůžete pokazit. Indiány jsem dělala minulý týden s ještě levnější čokoládou, a s polevou taky nebyl problém, tenoučká, křupavá. Nakonec hořkou čokoládu klidně zkusit můžete, ale myslím, že s tím máslem nikdy tak úplně neztvrdne, tím pádem nekřupne. Ten ztužený tuk je na polevu lepší.

odpovědět


Reagovat k tomtuto tématu

Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Název tématu: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je neděle 22. září 2019
svátek slaví Darina, zítra Berta

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.