Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Jak správně na agar'

Od: Johny

Vloženo: 24.2.2013 21:25:16

Dobrý den Arlenko ...

Nedokáži napsat technologický důvod, ale agar bez přibarvení není nikdy čirý!!! Vždy je jakoby "mléčný" ... pokud chcete dosáhnout čirosti rosolu, musela byste použít želatinu místo agaru (ale pozor na rozdílné dávkování) ... jinak agar není nutné vařit 5 minut, stačí nechat přejít varem ...
Co se týká ovoce, které by se z různých důvodů nemělo dávat do agaru, tak ze své praxe o žádném druhu nevím ...

Přeji krásné sladké tvoření ...


cukrář Honza


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je neděle 23. ledna 2022
svátek slaví Zdeněk, zítra Milena

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2022 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.