Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Jak správně na agar'

Od: Arlena

Vloženo: 21.2.2013 14:02:20

Dobrý den,
dovoluji si požádat o radu. Ráda bych upekla koláč s agarovou polevou. Protože jsem ale agar nikdy nedělala, zkusila jsem ho udělat "nanečisto". Bezvadně ztuhl, ale není čirý, je takový jakoby mléčný. Prosím, jak dosáhnout toho, aby byl čirý?
Ještě doplňuji, že jsem agarový prášek rozmíchala ve studené vodě a přivedla k varu, vařila 5 minut a pak postupně nalévala do misky a přidala pár kuliček hroznového vína.
A ještě bych se ráda zeptala, jestli je nějaké ovoce, které by se z různých důvodů do agaru dávat nemělo?
Předem děkuji za odpověď.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je neděle 23. ledna 2022
svátek slaví Zdeněk, zítra Milena

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2022 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.