Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'fondanova poleva na veterníky'

Od: lulu

Vloženo: 14.02.2013 17:17:37

Keďže na veterníku mám najradšej karamelovú fondánovú polevu, tak som ju skúšala robiť doma, ale neviem, čo robím zle, keď najskôr poleva krásne zaschne, ale na druhý deň sa začne roztekať. Myslím si, že je to tým, že veterník nasiakne vlhkosť od sľahačky a poleva sa začne topiť, ale neviem, ako dosiahnuť to, aby poleva zostala pekne zaschnutá a netopila sa.
Fondán som robila podľa receptu z tejto stránky z cukru a glukózy. Na zriedenie som nepoužila vodu, ale urobila som karamel, zaliala smotanou a nechala vychladnúť. No a potom som túto karamelovú hmotu pridávala do topiaceho sa fondánu v miske nad parou. Zvyšky polevy, ktoré zostali v miske, zaschli a vôbec sa netopia, topí sa mi iba tá poleva, ktorá je na veterníkoch.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 18. dubna 2024
svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.