Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: stojany na patrove dorty'

Od: OeXyFdbkGUhQkrpBqQn

Vloženo: 15.11.2012 7:50:36

ahoj, to ja jsem zas na zdobeni:)vyrobila jsem si snalobu, podle ktere jsem pak velmi naredenou cokoladou udelala "podkres", pak jsem snalobu sundala a docokoladovala to poradne do ostrych kontur.pouzila jsem uplne tu obycejnou cokoladu polevovou, jak se prodava v pytlikach a ohriva se v sacku v teple vode.obavam se ze s tim praskanim po nakrojeni bude problem k kazdkou "cistou" cokoladou, ktera bude mit krupavou konzistenci. nekrupaci by musela byt asi nejak smichana s tukem nebo jiny druh polevy. zkusenost s tim zatim nemam:)


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa 21. října 2020
svátek slaví Brigita, zítra Sabina

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.