Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: potahovací hmota'

Od: ZuSka

Vloženo: 6.6.2006 22:56:31

ztvrdne, to je pravda, domnívám se ale, že když neděláte dort 14dní dopředu, půjde v pohodě krájet, hlavně také kvůli uskladnění v ledničce (vhlkost), než když ho máte na dekorační účely uskladněný normálně na vzduchu a v teple. Tenhle třeba http://www.gastronews.cz/public/gastro_hradec4/Image_PICT0173.JPG je jen na dekorační účely, byl uskladněn v teple, stále straší u nás ve škole na chodbě a uznávám, je tuhej jak šutr. Taky ovšem je to nějakej ten pátek, co bylo Gastro, že ;)

jinak tady http://www.fialapraha.cz/k/8/56/suroviny_ostatni/modelovaci_a_potahovaci_hmoty_cukr_na_karamel.html mate vsechny ty potahovaci hmoty, ja mluvim teda o te K2 (na etikete je napsano Pastiaz), nase skole kupuje to kilove baleni a je toho celkem dost. A co se treba toho horniho leveho obrazku tyce, Wilton rozvalovaci fondan jsme na ten dort chteli pouzit taky, doba pouzitelnosti byla jeste dva mesice, otevreli jsme ho a tak nehorazne smrdel a mel hnusnou barvu, ze se nedal pouzit (obsahuje tuk, ted si nevzpomenu, jakej to byl, kazdopadne v tom zluknul a byl to dost humus). Takze doporucuju tu K2.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa 11. prosince 2019
svátek slaví Dana, zítra Simona

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.