Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'jak "obléknout" dort?'

Od: Lucka z HK

Vloženo: 2.6.2006 19:12:27

Dobrý den, v HK mám cukrářskou výrobnu a už pár let se snažím zdokonalit výrobu zejm. svatebních dortů. Stále ještě zůstáváme u klasiky a dort "omazáváme" krémem a pak zdobíme. Ale dosáhnout dokonale hladkého povrchu pouze nožem je opravdu dost zdlouhavé. Prozradí mi, prosím, někdo, jak dosáhnout povrchu dortu, který je na fotografiích v knihách Wedding Cakes od Wiltonu? Je to dokonale hladký povrch a čistě bílé barvy... snad je to nějaká cukrová hmota...? Další specifické povrchy jsou prý z belgického fondánu, ale s tím se mi opravdu nedaří pracovat a navíc je to ve finále "nepoživatelně" sladké. Děkuji za radu. P.S.: četla jsem odpověď Tomáše Sedláčka z 10.6.2005 na téma fondánu na potahování dortů a ten recept mě mírně děsí :-)... Děkuji, mějte se.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je sobota 11. července 2020
svátek slaví Olga, zítra Bořek

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.