Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Jak točit větrníky'

Od: Johny

Vloženo: 11.03.2012 21:05:50

Zdravím ...

Jenifr, dělal jsem cukrařinu nějakých 10 let a za tu dobu jsem potkal mnoho cukrářů a troufám si říci, že i nějaký ten větrník jsem nastříkal ... jediné co mohu potvrdit je, že každý má svůj osobitý styl ... Takže vyzkoušejte co vyhovuje vám, vše je správné!!!
Přeji ať se dílo daří, je nádherné, že sem zavítají i jiní umělci než ti cukrářští ... :-)

Jen bych rád ještě reagoval na příspěvek "cukrářky" ... ano znám tyto pocity, nemám jí to za zlé ... úřady bych se moc neoháněl, všichni víme jak to v této republice chodí že??? Myslím, že toto nejsou stránky jen pro "odborný okruh", to by nás tu asi moc nebylo. Rozhodně tu nikdo nic neplatí!!!, vše je financováno panem Řezáčem a díky němu tu můžeme diskutovat a dělit se o rady a receptury!!! A pokud tu někdo reaguje, je to dobrovolné ... mě naprosto nedělá problém podělit se i s laiky o profesionální receptury, protože co jsem měl možnost vidět, leckterý "nevyučený" je mnohdy lepší a poctivější ve svém práci, než vyučený cukrář. A já říkám, děkuji za to a smekám před vaší šikovností!!! Protože tito amatéři pomáhají pozvednout úroveň cukrařiny, která v této republice rapidně upadá ...

Přeji vám všem radost a lásku ze sladkého tvoření.

Johny


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je čtvrtek čtvrtek 25. dubna 2024
svátek slaví Marek, zítra Oto

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.