Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Proč končí cukrárny?'

Od: Ládík Dortík

Vloženo: 30.01.2012 16:53:36

V dnešní době si otevřít cukrárnu není jednoduché,
takže pár všeobecných základních bodů k úspěchu.
1. mít cukrárnu na frekventovaném místě, !s vlastní výrobnou! s posezením případně i venkovním aby tam bylo dobře jak pro maminy s dětma tak i pro par důchodcu co přijdou na kavu se sachrem :) i když nakonec budete mít nejraději ty zákazníky co budou chodit nakupovat do krabic.
2. sehnat si 2 cukráře/ky kteří něco umí a jsou kreativní a pomohou vám (rozjet) na dobré úrovni. ktomu nezapomeňte 2 prodavačky které umějí prodat.
3. mít sortiment který splňuje moderní trend ale obsahuje staré dobré osvěvčené výrobky což znamená i to vyrábět pouze z kvalitních surovin.
4. spočítejte si kolik musíte utržit aby vás cukrárna uživila. (minimalní marže bývá na výrobku 100%)
když budu počítat cca průměr 4 zaměstnanci včetně všech poplatku date měsíčně jim a statu 80 tis. + nájem a +14% daně jo a taky něco pro vás.
5. obrnit se dokonalou imunitou proti uřednické byrokracii. a věřte tomu že takto malých provozoven si hygiena všímá uplně nejvíc. Hlavně když budete někomu trnem v oku a bude tam 2x do měsíce.
6. co se týče základního vybavení počítejte že všechno něco stojí jen nakoupení všech potřebných surovin, vytrýny, lednice, mrazáky, kávovary, šlehací hnětací stroje, konvektomat, nerezové stoly a spoousty drobných nesmyslů a jste vtom min za mega.

pokud se na to cítíte tak hodně štěstí a přeji úspěch a pokud chcete jen krámek kde budete mít 2-3 stolky a dorty budete brát od dodavatelů tak bych se do toho raději nepouštěl vůbec.


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je pátek pátek 19. dubna 2024
svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2024 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena. Kurzovka.