Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: trvanlivost výrobku'

Od: Jana

Vloženo: 1.1.2012 22:04:31

Dobrý den,
dobu trvanlivosti určují suroviny, co používáte.

Příklad: když se chystáte, že upečete bábovku a chcete aby to dlouho vydrželo, asi 1 týden nebo 2 týdny, tak když šleháte tu hmotu, tak tam přidáte rychlošlehací přípravek(RP), který zvyšuje trvanlivost a kvalitu té bábovky a tak je to u všeho.

Jana Reisiegelová


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je neděle 7. června 2020
svátek slaví Iveta a Slavoj, zítra Medard

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2020 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.