Cukrář.cz

Reklama



Přidat příspěvek do diskuse


Odpovídáte na příspěvek 'Re: Točená zmrzlina'

Od: Ivo

Vloženo: 5.5.2006 21:22:47

Nejlepší je zmrzlinu uvařit v pasteru, tím se odstraní všechny bakterie a vydrží déle. Recept 3700g suš mléka 26%, 4700g cukru, 24l vody, 2kg stabilizátoru a ochucovací pastu tu přidat až leze teplota dolů tak v 50°C. Pokud přidáte 2 másla bude ještě krémovější. Zmrzlinu z prášku rozmíchat ve vodě umí každý. Stabilizátor si domluvte u Vašeho dodavatele. V případě, že hygienická stanice odebírá vzorky, máte možnost požádat o odběr kontra vzorku a uložit si jej do mražáku, pro případný další rozbor v soukromé laboratoři. Každou zmrzlinu vylepšíte přidáním tuků (máslo, šlehačka)


Jméno či přezdívka: 
E-mail: 
 
Nadpis: 
Text příspěvku: 
 
  
 
Upozornění:
Nepoužívejte ve vašem příspěvku odkazy začínající "http://", takovéto příspěvky nebudou zveřejněny!
Tato diskuzní rubrika je vyhrazena všem uživatelům tohoto portálu. Proto žadatelova žádost o poskytnutí informací pouze pro jeho osobu, a to prostřednictvím mobilu, mailu, icq apod. bude vymazána. Stejně tak informace mající reklamní, či komerční charakter nebo příspěvky, které by byly vulgární, urážející či jsou v rozporu s dobrými mravy či platnými zákony ČR.
Dnes je středa 24. dubna 2019
svátek slaví Jiří, zítra Marek

Top 5 měsíce

Reklama

Reklama Eiskon

Reklama

Reklama

(c) 2001-2019 Větrník, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.